maanantai 11. kesäkuuta 2012

Paimio, mäkkiteineilyy ja hameihastus

 Nyt oon vihdoin päässy virittäytymään kesäfiilikseen! Perjantaina lähettii Julian kaa mautolla Paimioo. Alku ei menny ihan putkee mut loppujen lopuks oli tosi hauskaa ja tuli tutustuttuu uusii hyvii tyyppeihi ja tsekkailtuu Paimiocityn huimat nähtävyydet!:D Yöllä kierreltii sit ympäri Saloo ja käytii katsastamas yks karmiva hautakivi jostai metsäst, hyihyi...Yöks suunnistettii sit Julial. Tolta reissulta ei mitää julkaisukelposii kuvii tullu, pahoittelut!

Tä päivä on vierähtäny ihanien tytsyjen seurassa! Käytiin jätskillä ja nautittii auringonsäteist. Loppujen lopuks istutttiin Hilkan, Tarun ja Emmin kaa about kolme tuntii mäkkäris ja vatsalihakset joutu kyl koetuksel, ku innostuttiin jakamaan meiän pahimpii mokia!

Ens viikko on pyhitetty suurimmaks osaks Anniinalle ja huonoille insideläpille! Keskiviikkon tosin meen pitkäst aikaa moikkaa Sofiaa Turun suunnal:) Saa nähä mitä kaikkee tää viikko tuo tullessaan, toivottavast ainaki auringonottokelejä!

Ainii meinas jo ihan unohtua! Kattokaas minkä ihanuuden mä bongasin h&m:ltä :) En oo ikinä ollu hameiden suuri fani, mut tä oli kyl rakkautta ensisilmäyksellä!


6 kommenttia: