lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tällainen Kerttu on..

Hehheh.. Kerttu jätti bloggerinsa auki mun koneelle ja päätinpä siis tehä sille pienen yllärin. Täällä siis kirjottelee Kertun kaveri Taru. Ja aattelin tässä postauksessa kertoo teille Kertusta näin mun näkökulmasta.
Te tiiättekin jo varmasti, että kerttu on 15-vee, kaunis tyttö, upeella hymyllä varustettuna. Näitten asioiden lisäks hän on upee ystävä. Hän kuuntelee aina pienimmätkin murheet, hän on aina lohduttamassa ja auttamassa unohtamaan huolia. Kertun seura piristää jokaikinen kerta! Välillä oon lähteny ulos niin että on vähän painaut mieltä tai muuten väsyttänyt ja sit ei tarvi kauaakaan olla tän tyttösen seurassa niin ilta päättyy siihen et vattalihakset on kipeenä naurusta ja posket hymyilystä.
Eka mielikuvani kertusta? Ekoja kertoja näin kertun teatterin 'joulujuhlassa', missä jokanen ryhmä esittää pienen näytelmän tai vastaavan. Kertulla oli päällä farkkuhame ja ihana paita. Heiän ryhmä esitti meille improvisaatio harjotus pätkiä ja katsoin kerttua ihan älyttömästi ylöspäin. Ihailin häntä niin kovin. Hän loisti karismaattisuudellaan, eloisuudellaan ja iloisella asenteella sekä heittäytymiskyvyllään. Tästä sit parin vuoden päästä päädyttiin samaan ryhmään teatterissa ja jokakerta saa ihailla tän tytön lahjoja. 
En tiiä mitä tekisin jos en ois tutustunu häneen. Kaikin puolin niin upee ihminen! Lähtee aina hulluimpiinkin ideoihin mukaan, heittäytyy ihan kaikkeen mahdolliseen niin täysillä kun pystyy ja välillä saa maailman mahtavimpia päähänpistoja! Meillä on paljon upeita muistoja yhdessä, kokkikerhon vetämisestä biletykseen ja kaikkea siltä väliltä! Ja tiiän että nä muistot ei jää tähän, en aio päästää näin hyvästä ystävästä ikinä irti ♥

Heheh, voin kuvitella Kerttu sun ilmees kun näät tän.. Anteeks oon ilkee ja menin luvattomast kirjottelee mut en voinu vastustaa kiusausta ;) 
RAKKAIN TERVEISIN TARU 

4 kommenttia: