perjantai 1. kesäkuuta 2012

Things end but memories last forever



Pieneks jäänyttä kuvasaldoa meiän Ahvenanmaan luokkaretkeltä. Oli kyl aika krhm mielenkiintoset pari päivää... Meiän ohjelma oli suoraan sanottuna syvältä. Kierreltiin suurimmaks osaks läpi kaikenmaailman näköalatornei ja raunioi. Lisäks ihmisille tapahtu vähän ei niin kivoja juttuja ton reissun aikana, ite selvisin onneks vähemmällä. Tietty niit ihaniaki hetkiä löyty! Sain nauraa vatsani kipeeks moneen kertaa ja bongattii uusia kamuja, joita ois tarkotus mennä jopa tapaamaan ens viikolla!


Huomenna päättärit, en vaan tajuut! Mä oon odottanu kesälomaa ihan liikaa koko tän kevään ja nyt ku se on yksien päättäreiden pääs, mulla onki yllätävän haikeet fiilikset. Saatiin tänää kirjeet, mitkä kirjotetttin seiskan tokana päivänä annettavaksi sitten ysin lopussa. 
Kuin paljon asiat voikaan muuttuu, mun kohdalla onneks paljon parempaan suuntaan. Alun räpiköinnistä huolimatta näihin kolmeen vuoteen on mahtunu niin paljon uskomattomia hetkiä, sellasia, jotka ei ihan heti unohdu ja joista en seiskalla osannu ees haaveilla! Toivotaan, et huominen juhlahumu tois lisää ihania muistoja tuodessaan, ainakin tavotteet on korkeella!

Ja jos nyt voisin nyt puhuu sille vaahtosammuttimen kokoselle hystteeriselle seiskaluokkalaiselle Kertulle kehottaisin sitä chillaamaan vähän. Asioilla kun on tapana järjestyä.

4 kommenttia: