perjantai 3. elokuuta 2012

a day spent with friends is always a day well spent

 Hallistsematonta naurua, outoja päähänpistoja, öisiä kävely- ja ruuanmetsästysretkiä, pakettiautopiuhaa, vainoharhasuutta, jälleennäkemisiä ja vaikka mitä muuta hyvässä seurassa:)

Kuvat edellispäivältä, ku nähtiin Emmin ja Lotan kaa Taruu ja Hilkkaa pitkäst aikaa! Valmistettiin (tai no Emmi valmisti:D) ruokaa noille maailmanmatkaajille ja vaihdettiin kaikki kuulumiset mitä on täs reilu kolmen viikon aikana todellakin  ehtiny kertyä! Jatkettiin päivää ulkona chillailessa ja Emmin kaa mentiin vielä yöks Hilkalle. Jutun taso oli hälyttävän alhaalla mut en muista millon oisin viimeks nauranu niin paljon.

Keskiviikko ilta/yö vierähti Pepin seurassa ja eilinen vaihtelevassa porukassa mm. edellämainitun pakettiautoilun merkeissä. Yöks jäin Tarulle ja innostuttiin tekemään pizzaa Julian kaa siin aamuviiden kieppeillä. Tän päivän kaikki suunnitelmat ihmeellisesti peruuntus, mut ehkä ihan hyvä vaan, koska muuten mulla  ei varmaan olis riittäny yhtää aikaa tolle pakkailulle. Nojoo toisaalta tyhjästä kalenterista huolimatta mun pakkaamiset on vielä ihan vaiheessa... Huomenna siis otetaan suunta kohti Ahvenanmaata loppulomaks. Fiilikset vähä ristiriitaset ton lähdln suhteen, mut onneks Anniina on tulossa messiin, joten kyl tästä reissusta jotain on pakko tulla:)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. juuu mut löytää nimel Kerttusky, mut en käytä tota melkeinpä ikinä:D

      Poista
  2. :DD varo vaa jos törmäät vaikka denniksee... :DDDDd yyyyyööyäääkkkkkkkk!! D:DDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahahha eipä oo viel ainakaa tullu törmättyy;DDDDddd

      Poista
  3. Hei, tosi kiva blogi sulla : )

    VastaaPoista